Minőség - Biztonság - Inspiráció - Kaland

Szabadtéri és beltéri tömegsport rendezvények egyik legnépszerűbb eleme a falmászás.

A T-Rock széles választékban vállalja mászófalak építését, telepítését, melyek alkalmazkodnak a különböző igényekhez, beleértve a szerkezeteket, a falakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat és az árakat is.

A választott terméknek megfelelően a teljesen sima mászófaltól a tökéletes sziklautánzatig (annak minden részletével) minden megvalósítható!

Mászófal felépítése 5 lépcsőben

Mászófal felépítése 5 lépcsőben

  1. Igény felmérés: Közös munkával felmérjük a pontos igényeket, a megrendelő (felhasználók) profilját, technikai és anyagi lehetőségeit. Tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy segítsünk a választásban és az igények meghatározásában.
  2. Tervezés: A T-Rock megtervez, és kialakít egy rendelésre készült arculatot (design) és árajánlatot. Ez biztosítja, hogy a megrendelt termék minden követelménynek megfeleljen, anélkül hogy befolyásolná a minoséget vagy a biztonságot és mindezt az eloírt költségvetési kereten belül.
  3. Mérnöki munka: A csapattal dolgozó mérnökök az Európai Biztonsági normák, az EN12572 szabvány alapján terveznek. Egy külső ellenőrző iroda ezután jóváhagyja, a tervezők munkáját.
  4. Gyártás: A minőség érdekében minden elem a T-Rock rendszeres ellenőrzése mellett készül.
  5. Felépítés és szabványok: A képzett építő csapat felépíti a szerkezetet, elvégzi a teszteket az Európai Szabvány szerint.

Végül az alábbi dokumentumokkal látjuk el a megrendelőt:

  • Statikus tervezői nyilatkozat az EN 12572 Európai Szabványnak megfelelően
  • használati és kezelési útmutató
  • kezelési vizsgálat és garancia

Garancia és kezelés:

Minden egyes T-Rock szerkezet 2 éves gyártói garanciával rendelkezik. Ha a gyártó évente megvizsgálja és karbantartja a szerkezetet, ez a garancia akár 10 évre is kiterjedhet.

Mászófal felépítése 5 lépcsőben Mászófal felépítése 5 lépcsőben Mászófal felépítése 5 lépcsőben

Lap teteje  ·  Főoldal  ·  Rólunk  ·  Partnereink  ·  Kapcsolat  ·  Jogi nyilatkozat  ·  Vásárlási információk  ·  Falmászás Szegeden

© 2010 · T-Rock :: Minden ami a mászáshoz kell!


 
A termék sikeresen a kosárba került!
Kosár megtekintése