Fogások

Mászhatsz vízszintesen és függőlegesen, a fogásaink garantálják neked a letisztult mászóélményt!

Fogás vásárlása Online!

Szerelés: A felcsavarozásnál figyelned kell arra, hogy a fogás teljes felületen érintkezzen a fal felszínével. Ellenkező esetben a fogás megfeszül és eltörhet. A hirtelen törés másik oka lehet még a túl szoros rögzítés, a gyakori használat, illetve ha magasról leesik. Mindezek láthatatlan mikrorepedéseket okoznak, melynek következménye, hogy akár átlagos testsúlytól is eltörhet egy fogás.

Biztonság: SWI (Safety Web-Inside) technológia, amely során, ha egy fogás eltörik, nem esik le a falról. Az ötlet egyszerű, de nagyon hatékony. A rögzítőcsavar furatai körül egy speciális hálót rögzítettünk, így, ha a fogás el is törik, nem esik szét, mert a háló összetartja a törött darabokat.

Technológia: A fogások alapanyagát olyan vegyes összetételű poliészter és fehérhomok kombinációja alkotja, amitől a fogások tapintása nem hideg. Ezek után nem kell félned attól, hogy meghúzod az ujjad, ha a fogásainkat használod!

Felület: A fogások felszínét képező taréjos szemcseszerkezet nagyon jó tapadást biztosít, idővel azonban a felület szemcséi eltömődnek a rátapadt magnéziumportól és gumitól, ami rontja a tapadás minőségét. A fogást ekkor le kell venni és meleg vízzel, mosószerrel lesúrolni. A fogásra tapadt szennyeződést egyszerűen lehet letisztítani anélkül, hogy a fogás felülete sérülne.

Forma: Egy forma több fogáslehetoséget biztosít, kreatívan elforgatva lemodellezheted a természetes sziklafal formakincsét. A legömbölyített ergonomikus formák csökkentik a sérülés lehetoségét.

Tréning: Az egyszeruen szerelhető tréningfogások és tréning boardok lehetővé teszik számunkra az intenzív edzést. Imitációs gyakorlatok révén lemásolhatjuk az egyes mászó mozdulatok megfeszítési módjait, és olyan hatékony edzésmódszert alakíthatunk ki amely segítségével a mászás közben felmerülő erőbeli igénybevételeket átvihetjük a mindennapi edzésekbe.

Fogás vásárlása Online!

Lap teteje  ·  Főoldal  ·  Rólunk  ·  Partnereink  ·  Kapcsolat  ·  Jogi nyilatkozat  ·  Vásárlási információk  ·  Falmászás Szegeden

© 2010 · T-Rock :: Minden ami a mászáshoz kell!


 
A termék sikeresen a kosárba került!
Kosár megtekintése